Monday, December 14, 2009TERBUKTI...

"orang kaya terus bertindak sebaik sahaja mendapat peluang sedangkan orang biasa terus berfikir tanpa sebarang tindakan
anda di golongan yang mana..."


Revolusi Pendapatan Bakal Bermula.
“Ledakkan Akaun Anda Dengan Kebanjiran Wang Tanpa Henti Untuk Menjana $$$
RM100 Dalam Masa Sehari, Dari Rumah Di Depan Laptop Anda…
Dan Yang Paling Mengujakan… Anda Boleh Melakukan Ia Setiap Hari Hanya Di Hujung Jari!”
A m a r a n: Jangan menganggap ia begitu mudah dan mustahil untuk anda melakukannya, tanpa perlu keluar rumah dan berjumpa sesiapa. Kejayaan seseorang berlainan diantara sesama sendiri. Ini mungkin bergantung pada faktor networking, promosi dan yang paling penting bagaimana anda melakukannya. Walau bagaimanapun sentiasa berfikiran positif dan kreatif untuk mendapatkan hasil yang positif.

Tarikh   : Khamis (27-05-2010)

Lokasi   : Dirahsiakan

Kepada : Anda semua 1Malaysia

GENG! Pengembaraan anda bermula di sini. Revolusi pendapatan dengan hanya menjual prepaid atau RELOAD PREPAID melalui SMS melalui sistem yang diperkenalkan oleh MYMODE [Advanced Mobile Services Solutions Sdn Bhd-(618758-H) formerly known as Asia Mobile Commerce Privillege (M) Sdn Bhd]

MYMODE menawarkan untuk anda memulakan bisnes prepaid anda serendah RM11 sahaja. APA? RM11 SAHAJA? YA, teruskan membaca di sini.

MYMODE bakal menjadikan anda "BOSS" prepaid walaupun anda tidak memiliki premis sendiri. KINI anda tidak perlu lagi ke kedai, 7/11 atau berjumpa rakan untuk membeli prepaid kerana anda sendiri adalah Tuan Kedai Reload Prepaid.


"ambil langkah mudah untuk bebas kewangan"
teruskan membaca...


Sungguh MURAH! Yang penting Sungguh MUDAH! Bagaimana saya dapat membantu anda membebaskan masalah kewangan anda. Teruskan membaca sehingga habis.

MYMODE membuka peluang ini kepada saya dan kini saya menawarkan semula kepada anda. Anda yang tentukan berapa pendapatan yang anda mahu sehari, seminggu, sebulan, setahun mahupun seumur hidup anda.
Survey dilakukan oleh Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM)

Dengan 28.5 juta pengguna selular di Malaysia dan hampir 80% daripadanya adalah pengguna prabayar (prepaid) pada masa kini prospek anda adalah besar. Peluang anda untuk menerokai pasaran bersama-sama saya tidak terbatas. Terlalu ramai pengguna ‘savvy’ di luar sana. Dengan produk prepaid sebagai 'one must buy product' pendapatan yang bakal anda terima tidak akan putus-putus. Anda tidak perlu berfikir untuk berebut pelanggan kerana pelanggan sendiri akan datang mencari anda. Macam saya, hanya duduk di depan laptop dan wang masuk ke akaun saya.

"menyediakan peluang jutaan $$$ ringgit"


Tanpa mengira kaum saya akan membantu anda memburu wang dengan hanya menjual prepaid dengan kepantasan SMS. Misi saya adalah untuk memaksimumkan kuasa internet sebagai kuasa “marketing yang unik” untuk menjana pendapatan dengan sokongan GROUP FRIENDLY saya  Enter4Money Group ini ditadbir oleh seorang IM yang mempunyai kepakaran yang luar biasa dalam internet marketing. Anda boleh menjadikan beliau sebagai mentor anda dalam perniagaan atas laman sesawang ini.

Enter4Money menyediakan satu platform kepada VIP AGENT untuk meledakkan akaun bank anda dengan kuasa momentum internet. Anda akan diberikan satu web replika yang boleh anda gunakan untuk tujuan promosi dan menjalankan bisnes prepaid anda.

Selepas ini anda boleh melupakan kos untuk membayar sewa kedai anda dan masa yang anda bazirkan selama 10 jam menunggu pelanggan. Lupakan kedai anda, 7-Eleven, dan kedai mamak. Kini bisnes anda hanya di hujung jari. Cuma SMS dan kredit akan ditopup terus oleh server serta-merta.


JIKA dahulu HP anda menjadi liabiliti kepada anda tapi KINI tukarkan HP anda sebagai aset untuk memproses duit setiap hari 24/7 tanpa henti. Segalanya mungkin. ANDA yang tentukan...

Semakin aktif anda semakin besar pendapatan anda dan YAKINLAH jika anda kekal berusaha modal anda kembali semula ke dalam poket anda dalam masa TIGA (3) hari sahaja. Saya ulangi TIGA (3) hari sahaja ataupun lebih awal dari itu bergantung kepada kerajinan anda.


Bayangkan jika anda boleh menaja sepuluh agen sehari, berapakah pendapatan anda selama seminggu, sebulan, setahun dan seumur hidup anda. Ini tidak termasuk lagi jualan peribadi, kumpulan dan bonus dan insentif yang lain.


"let's make things impossible be possible"
    
                          Level 1  8                          agen  x  RM10                        RM 80
                          Level 2  64                        agen  x  RM1                          RM 64
                          Level 3  512                      agen  x  RM1                        RM 512
                          Level 4  4096                    agen  x  RM1                     RM 4,096
                          Level 5  32768                 agen  x  RM1                     RM 3,276
                          Level 6  262144               agen  x  RM1                 RM 262,144
                          Level 7  2097152             agen  x  RM1              RM 2,097,152
                          Level 8  16777216           agen  x  RM1            RM 16,777,216
                          Level 9  134217728        agen  x  RM1          RM 134,217,728
                          Level10 1073741824     agen  x  RM1       RM 1,073,741,824

                                           TOTAL (Billionaire)  RM1,227,133,864
Lihat kuasa gandaan exponential ini. Level 7 = Mula Level JUTAWAN


JADI BERAPAKAH YANG PERLU BAYAR UNTUK MENDAFTAR HARI INI???

TAWARAN  ISTIMEWA

JIKA anda mendaftar dengan saya hari ini anda cuma perlu membayar RM65 RM60 sahaja. Bayaran pengaktifan bagi seumur hidup. Anda boleh membuat pembayaran ke mana² akaun bank saya. Jika anda telah membayar sebanyak RM65 kepada saya, RM5 akan dikembalikan semula dalam bentuk kredit (AIRTIME) mengikut telco anda.

Tunggu dulu MYMODE akan mengembalikan semula RM11 bagi pendaftaran RM60 tadi untuk modal pertama anda. Berbaloi bukan saya memberikan diskaun RM5 dan MYMODE memulangkan RM11 kepada anda. Berbaloi-baloi. Selepas pengaktifan kepada VIP AGENT anda boleh memulakan perniagaan prepaid anda hanya di hujung jari. Saya akan menceritakan lebih lanjut dalam "KIT PERMULAAN VIP AGENT" selepas anda mendaftar dengan saya. Segala teknik dan panduan akan diceritakan dengan jelas dan terperinci dibantu oleh imej yang tidak membosankan. :)

MENARIK BUKAN tawaran yang saya berikan kepada anda. Jika anda mendaftar melalui Enter4Money anda perlu membayar terus kepada akaun admin En. A Manan. Dan tiada diskaun RM5 diberikan. Hanya jika mendaftar terus kepada saya baru anda menikmati tawaran di atas. :)

ADA LAGI selepas pengaktifan anda sebagai VIP AGENT dilakukan, saya akan memberikan anda "KIT PERMULAAN VIP AGENT" yang disediakan KHAS untuk agen yang berdaftar dengan saya.

JADI TUNGGU APA LAGI?
CEPAT BERTINDAK SEBELUM ANDA TERLAMBAT...

Tawaran ini adalah tanda saya benar² menghargai masa dan wang anda untuk terus berkongsi meneroka perniagaan prepaid di Malaysia ini.


DAFTAR segera untuk mendapatkan diskaun RM5 dari saya sebelum tawaran di atas berakhir bila² masa sahaja. Selepas itu saya tidak dapat menjanjikan apa² lagi.

JIKA anda masih lagi kurang pasti, saya akan menjadikan tawaran saya sebuah tawaran yang tidak perlu difikirkan lagi. Saya akan berikan PERCUMA report² dunia perniagaan internet dan koleksi software percuma yang mungkin dapat merungkai permasalahan anda dengan perniagaan atas sesawang ini. Sekali lagi saya ulangi saya berikan PERCUMA untuk anda sebagai bukti saya menghargai masa dan wang anda dan keinginan anda untuk berubah dan berjaya bersama-sama.

P E R H A T I A N: Tawaran bonus ini diberikan untuk sementara waktu sahaja. Saya berhak untuk menarik balik tawaran ini bila² masa.


"kejayaan itu untuk orang-orang yang berani sahaja...mulakan langkah pertama anda"<<< KAEDAH PEMBAYARAN >>>Bank-in / Bank Transfer /ATM Deposit

1) Depositkan sebanyak RM60 ke dalam salah satu akaun berikut menggunakan kaedah perbankan internet / cash deposit / ATM deposit.

                                    Maybank Akaun No :  1 6 4 5 5 7 1 0 1 4 2 4
                                    CIMB Akaun No        :  1 4 3 8 0 0 8 2 3 7 7 5 2
                                    Pemegang Akaun    :  Zamri bin Mohamad

* Anda digalakkan membuat bayaran melalui Maybank2u. Untuk kaedah online transfer, masukkan zamricmobile@gmail.com pada ruang 3rd Party Email Address.

2) Setelah selesai membuat pembayaran, sila copy paste maklumat pembayaran anda dan emel ke zamricmobile@gmail.com

3) ATAU untuk pengaktifan pantas anda DIWAJIBKAN menghantar SMS pengesahan pembayaran seperti format SMS di bawah:

Taipkan:

MBB/CIMB<>Nama Pembayar<>User ID<>Telefon No<>Email<>Jumlah Bayaran<>Tarikh Transaksi<> Masa

Hantarkan ke 0123027191

[CONTOH: MBB KASSIM B SELAMAT kassim69 0123337575 kassim69@gmail.com RM60 17/12/09 14:07:07]Sebaik sahaja maklumat bayaran anda disahkan, beri saya tempoh 24jam untuk pengaktifan status VIP anda. Sila reply “YES” jika anda menerima konfirmasi daripada MYMODE dan serta merta akaun anda akan diaktifkan.

SILA kemaskini butir-butir peribadi anda di laman web rasmi MYMODE seperti tertera di dalam SMS anda. Sila gunakan nombor telefon anda sebagai USERNAME anda dan PIN kod 4 digit MYMODE sebagai PASSWORD anda.


SELAMAT BERJAYA
TERIMA KASIH


Drive your $UCCE$$:
Zamri B Mohamad
Cell: +6012.302.7191
P/s: Sila simpan bukti pembayaran anda untuk mengelakkan sebarang kesilapan teknikal berlaku
P/s/s: MYMODE is now known as MYeCASH
Disclaimer: Ini adalah laman blog peribadi. Ia bukan laman web rasmi MyMode @ MYeCASH. Contoh pendapatan adalah berdasarkan simulasi sahaja. Pendapatan sebenar bergantung kepada keaktifan agen sendiri. Kami tidak menjamin sebarang pendapatan. Disebabkan oleh kemungkinan kesilapan manusia dan mekanikal serta faktor² yang lain myprepaidniaga.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab di atas segala kesilapan atau pengecualian daripada maklumat yang disediakan atau semasa melayari laman blog ini.